Præstø restaurant på Præstø Havn - Enestående udsigt til Præstø Fjord fra restauranten. Nyd det pulserende havnemiljø mens dine smagsløg bliver forkælet. Det Gamle Toldhuus Restaurant Reserver Bord VI ÅBNER IGEN D. 23. APRIL - RESERVER BORD NU

Stemningsfuld restaurant har kastet anker ved Præstø Havn

Vi byder Dem velkommen til den nyrenoverede og måske mest charmerende restaurant beliggende på Præstø Havn. Restaurant Det Gamle Toldhuus har en helt fremragende placering på Præstø Havn midt i det pulserende havnemiljø.

Hos Det Gamle Toldhuus udplukkes der det bedste fra sæsonen, som tilbydes i månedens menu. Læn Dem blot tilbage i stolen og vælg blandt de velsmagende retter. Det Gamle Toldhuus fokuserer på at give Dem en helt fabelagtig madoplevelse, der forbløffer ligesom havets brusende kræfter. I Det Gamle Toldhuus vil De opleve autentisk stemning som et badehotel, hvor hygge og fantastiske smagsoplevelser er i højsædet.

Vor Præstø restaurant har ikke sit navn uden grund. I fordums tid var her nemlig toldkontor for Præstø Havn. Det var da Præstø kun havde én gade og to halve stræder. Det Gamle Toldhuus opkræver i dag kun betaling for, hvad De ønsker fra menukortet. Den gode stemning følger med helt uden beregning.

Det Gamle Toldhuus tilbyder

Vi har gjort det simpelt og overskueligt at få et veltilberedt måltid med masser af smag til en fornuftig pris. Vore kokke har udvalgt det bedste fra årstiden, som De kan glæde Dem til at sætte tænderne i.

Hvis De ønsker den gode smag fra restauranten, tilbyder Det Gamle Toldhuus også diner transportable, hvor vi sammen finder den rette menu til netop dit arrangement. De kan vælge både levering og afhentning af maden fra vor Præstø restaurant.

Ønsker De derimod at slippe for besværet med at holde festen hjemme, så har de mulighed for at fejre den store dag i vort festlokale på 1. sal. Den overordentlige balkon har en imponerende udsigt over Præstø havn og fjorden. Læs mere om vort festlokale.

Har De i virksomheden brug for luftforandring til det næste møde, så hold i stedet mødet hos Det Gamle Toldhuus. Vi har de nødvendige mødefaciliteter til rådighed i private omgivelser. Til mødet sørger vi for fuld forplejning med samme kvalitet som kendes fra restauranten.

I isboden hos Det Gamle Toldhuus finder De kvalitetsis fra Kastbergs lavet af  de bedste råvarer. Nyd isen på vores dejlige træterrasse, rundt på havneområdet eller langs stien ved kysten.

De mange valgmuligheder gør, at Det Gamle Toldhuus altid er behjælpelig med en løsning til netop Deres behov eller arrangement. Det kan være sig  en hyggelig middag i Havestuen, fejring af mærkedage eller andre specielle begivenheder. Vi vil gøre alt for at opfylde Deres ønsker, sig blot til.

Præstø restaurant med betagende fjordudsigt og hyggelig træterrasse

Det Gamle Toldhuus danner den perfekte ramme om mindeværdige stunder, såvel inde som ude. På den dejlige træterrasse vil De kunne opleve en hyggelig atmosfære og det betagende syn ud over Præstø Havn og fjorden. Det maleriske syn kan få Dem til glemme hverdagens stress og jag, og i stedet nyde et velsmagende måltid eller forfriskning. Vi kan tilbyde et stort udvalg af ølvarianter, kaffe og festlige cocktails. De er også meget velkommen til at nyde vores gourmet is fra isboden på terrassen, mens De indånder den friske havluft.

Præstø Havn ligger ud mod fjorden og har nyanlagt parkanlæg og vandresti langs kysten. Dette indbyder derfor til at bruge området omkring Præstø Havn, så sæt hellere god tid af når De besøger Det Gamle Toldhuus.

Parkering findes på havnepladsen eller ved Præstø Strand, som blot ligger et par minutters spadseretur fra Det Gamle Toldhuus.

Der venter Dem et uforglemmeligt stykke med indtryk, som De til enhver tid vil bede om mere om.

 

Præstø restaurant med lokale egnsprodukter

Hos Det Gamle Toldhuus går vi højt op i at anvende friske og lokale produkter og råvarer fra egnens producenter. Det ses i vores store udvalg af øl, vand og saft fra Møns Bryghus. Vor restaurant går nemlig ikke på kompromis med kvaliteten. Hos Det Gamle Toldhuus kan De altid forvente smag og kvalitet på vores menukort. Vi sørger nemlig for kun at fortolde de bedste råvarer og produkter, og holder derved Toldhusets gamle tradition i hævd.

Det Gamle Toldhuus har sat sejl mod nye oplevelser på Præstø Havn

Hos Det Gamle Toldhuus går vi højt op i at være en stor del af kulturlivet på Præstø Havn og Præstø by. Det er vigtigt for os at bevare og understøtte det gode fællesskab. Vi vil gerne være med til at skabe de gode oplevelser, der giver uforglemmelige minder.

Det er vores fornemmeste opgave at sørge for Deres besøg hos Det Gamle Toldhuus bliver værd at huske tilbage på.

Reserver bord

Vi glæder os til at byde Dem velkommen i restauranten. Hvis De vil være sikker på en plads, så anbefaler vi at reservere bord på tlf. 93914720.

Oplys gerne, hvis De ønsker en bestemt plads f.eks. ved vinduet, eller der skal være flag på bordet. Vi vil gøre vores bedste for at imødekomme Deres ønsker, men vi kan ikke garantere, at ønskerne er mulige at tilgodese.

Kontakt restauranten, hvis I er et større selskab, som ønsker at sidde samlet.

Ved spørgsmål eller forsinkelse kontakt da venligst restauranten på tlf. 93914720.

Det Gamle Toldhuus | Havnepladsen 10, Præstø Havn, 4720 Præstø, Danmark | +45 93 91 47 20