Om Det Gamle Toldhuus. Bag Det Gamle Toldhuus står et stærkt team, der fokuserer på at yde en god service til Dem som gæst hver eneste gang. Det er uanset om du besøger restauranten, deltager i et selskab eller bare skal have en is hos ishuset. Om Det Gamle Toldhuus
Om Det Gamle Toldhuus

Bag Det Gamle Toldhuus står et stærkt team, der fokuserer på at yde en god service til Dem som gæst hver eneste gang. Det er uanset om du besøger restauranten, deltager i et selskab eller bare skal have en is hos ishuset. Vi gør altid vores bedste for, at De føler Dem tilpas. Hvis De har noget på hjerte, så vil vi sporenstregs gøre vores for at imødekomme Deres henvendelse.

Herunder kan De møde indehaverne af Det Gamle Toldhuus:

Kim Hemmingsen

Kim har 20 års erfaring som kok. Heraf som souschef på Hotel Falster, hvor Kim også var kokkeelev. Derudover har Kim slået sine folder som køkkenchef på den nynordiske gourmetrestaurant Raadvad Kro. De seneste 11 år har Kim styret køkkenet i institutionen Marjatta, som arbejder efter det økologiske guldmærke.

Kim har gennem tiden lavet mange arrangementer med mad ud af huset, og har stor erfaring med forskellige begivenheder. Kim har også haft sit eget firma som kogemand, hvor han var vant til at servicere kundernes ønsker. Desuden ved Kim også alt om, hvordan et godt stykke kød skal skæres, da han tidligere har været selvstændig slagtermester.
Kim er ikke bange for at udfordre sig selv og tager gerne imod nye og spændende opgaver indenfor kokkefaget.

Kontakt os

Kontakt Det Gamle Toldhuus på kontakt@detgamletoldhuus.dk eller på tlf. 93914720.

Det Gamle Toldhuus | Havnepladsen 10, Præstø Havn, 4720 Præstø, Danmark | +45 93 91 47 20