Ishus Præstø. På Det Gamle Toldhuus kan De vælge at afslutte Deres middag med gourmet is fra vor ishus Præstø. Men De kan så ment også komme forbi kun for at nyde de fortræffelige kvalitetsis Ishuus

Charmerende ishuus på skønne Præstø havn

På Det Gamle Toldhuus kan De vælge at afslutte Deres middag med gourmet is fra vor ishus. Men De kan såmænd også komme forbi kun for at nyde de fortræffelige kvalitetsis. Ishuset er beliggende lige ved siden af selve restauranten, og bestillinger modtages i vinduet. Træd blot op på træterrassen, og ishuset er klar til at tage imod din bestilling. De kan også vælge at medbringe den uovertrufne gourmet is på Deres spadseretur på Præstø Havn eller langs kysten. Vor ishus Præstø havn har altid et stort udvalg af udsøgte gourmet is, som er i en kaliber over andre is.

Ishuus med eksklusivt udvalg af gourmet is

Når De besøger Det Gamle Toldhuus kan De altid vælge mellem 14 fortrinlige isvarianter fra Kastbergs. Herunder både velsmagende cremet dansk flødeis og sorbet is fremstillet af friske bær og frugter. Selv chokoladen er specialproduceret og har et højt kakaoindhold på 72,7%.

Alle vor sorbet is er laktosefri og ved forespørgsel fås gluten- og laktosefri vafler. Spørg i Ishuus, og vi vil med glæde indfri Deres ønske.

Hos Det Gamle Toldhuus går vi højt op i kvalitet og at bruge de helt rigtige råvarer. Det går også igen i vor ishus. Derfor har vi valgt at servere den uimodståelige gourmet is fra Kastbergs, som ikke kan sammenlignes med andre is. Is fra Kastbergs er det ypperste indenfor kvalitetsis. Vi vil derfor næsten garantere Dem, at de kommer tilbage efter den gode smag af kvalitet.

Ishuus åbningstider

Vor ishuus åbningstider er følgende:

I Forårsperioden - April til Maj
11.00 - 19.00
I Sommerperioden - Juni, Juli og August
10.00 - 21.00
I Efterårsperioden - September til og med uge 42 i Oktober
11.00 - 19.00
I Efterårs-/Vinterperioden - November og December
Kun åbent i weekender (lørdag, Søndag) 11.00 - 17.00
I Vinterperioden - Januar og frem til uge 7 i Februar
Lukket
I Forårsperioden - Marts
Kun åbent i weekenderne (lørdag og søndag) 11.00 - 17.00

Det hyggelige Ishuus på Præstø Havn tilbyder også softice samt kaffe, som du kan nyde på terrassen eller som to-go.

Vi glæder os til at forkæle din søde tand med kvalitetsis fra ishuuset, hvad enten du besøger restauranten eller bare er på spadseretur på Præstø Havn. Uanset hvad, så er vi sikre på at De hurtigt finder lige netop Deres yndlingsvariant af vores gourmetis.

Hold øje med hjemmesiden for vor ishuus åbningstider efter sommersæsonens afslutning.

Tilbage til forsiden

Det Gamle Toldhuus | Havnepladsen 10, Præstø Havn, 4720 Præstø, Danmark | +45 93 91 47 20