Catering Præstø og catering Sjælland tilbydes hos Restaurant Det Gamle Toldhuus. Vi leverer velsmagende catering efter dine ønsker. Afternoon Tea

Første servering

Den klassiske afternoon tea, med et pust fra fjorden.
Te efter eget valg - fra A.C. Perchs.

Afternoon tea serveres kun mod forudbestilling inden torsdag kl. 12.00. Bestil på 9391 4720

Vær opmærksom på, at bordet er dit i 2,5 time.

Mellemservering

Når De vælger at benytte vor catering Præstø får De den friske mad leveret direkte til døren. Her er alt pakket forsvarligt i kasser, der både holder på varmen og sprødheden. Al maden er klar til at blive serveret i de medfølgende fade og skåle. Det eneste De skal sørge for at skære kød og brød i skiver. Det kan ikke blive andet end en sikker succes.

Tilkøb kok og serveringspersonale til din fest
Derudover tilbyder vi også muligheden for at få kok og serveringspersonale med hjem til Deres fest. Herved slipper De for unødig stress og kan koncentrere Dem om at holde Deres gæster med selskab. Kokken sørger for at anrette maden indbydende og fylder løbende op, hvis der begynder at blive tomt på fadet.

Serveringspersonalet servicerer Deres gæster med løbende udskænkning af drikkevarer og opfyldning ved fadservering. Når De benytter vores kompetente kokke og serveringspersonale er De sikret personale, som er vant til et højt og professionelt serviceniveau. De har stor erfaring med servicering af mange gæster til mange former for selskaber. Kokkene sørger for at alle gæster får den samme gode smagsoplevelse, uanset om gæsten er først eller sidst til buffeten.

Servicen skal være rengjort ved aflevering. Vi kan også tilbyde at afhente servicen i Deres hjem.

  • Levering af catering
  • Levering af catering inkl. kok og serveringspersonale
  • Afhentning af catering

Anden servering

Det Gamle Toldhuus tilbyder også catering som firmafrokost eller frokostordning til din virksomhed. Derved sikrer du en varieret og appetitlig frokost hver eneste dag til dine medarbejdere. Alle ved, at man arbejder bedst, når maven er fuld. Derfor er det en god ide at sørge for at medarbejderne altid har mulighed for at få en ordentlig frokost. Det giver i sidste ende en god investering i form af bedre energi til dagens udfordringer og opgaver.

Skriv til os på kontakt@detgamletoldhuus.dk eller på tlf. 93914720 for at høre mere om mulighederne for catering Præstø og catering Sjælland.

Tilbage til forsiden

Kontakt os

Skriv til os på kontakt@detgamletoldhuus.dk eller på tlf. 93914720 for at høre mere om mulighederne for catering Præstø og catering Sjælland.

Det Gamle Toldhuus | Havnepladsen 10, Præstø Havn, 4720 Præstø, Danmark | +45 93 91 47 20